Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

Tepelná čerpadla pronikla i do segmentu levných řadových domů

Energeticky úsporné technologie dnes pronikají do stále levnějších kategorií domů. Novinkou je uplatnění tepelných čerpadel v levných řadových domech v Jinočanech a Drahelčicích u Prahy.

„Tepelné čerpadlo typu voda-vzduch se v řadových domech zaplatí nejpozději do sedmi let,“ řekl marketingový manažer společnosti BEMETT a.s. Jan Koubík s tím, že průměrná rodina ušetří díky čerpadlu a zateplení přibližně 45 % všech provozních nákladů ve srovnání s běžnou stavbou stejné dispozice.

Energeticky úsporné domy s tepelným čerpadlem jsou v prodeji už od 3,5 mil. Kč včetně pozemku a DPH. Developer BEMETT si přesto nechává v nabídce i levnější domy využívající pro ohřev teplé užitkové vody solární panely, nebo dům v základní variantě bez těchto úsporných prvků. “Připlatit si cca 100 tisíc Kč za tepelné čerpadlo je podle našich zkušeností ochotná zhruba polovina zájemců o nový dům. Druhá polovina volí dům se solárními panely. Ještě žádný zákazník si od nás nekoupil dům v základním provedení bez ekologických prvků. To je známkou toho, že pro české domácnosti hrají budoucí náklady na provoz domu důležitou roli, “ uvedl Jan Koubík.

A jaké je podle něj nejčastější výhrada vůči tepelným čerpadlům? „Hodně zájemců se obává, že čerpadla zabírají hodně místa a jsou hlučná,“ dodává Jan Koubík s tím, že obě obavy jsou zbytečné. Mechanismus čerpadla typu voda-vzduch je umístěn na střeše domu a je téměř bezhlučný.



Více informací o developerské společnosti BEMETT a.s. naleznete na
www.vasebyty.cz a www.bydlenibrno.cz

Kontakt pro média:
Jan Koubík, marketing manager
BEMETT, a.s.
tel.: 257 289 310
mobil: 731 156 559
email: koubik@vasebyty.cz

Soubory ke stažení:
2013-08-05-tepelna_cerpadla_pronikla_i_do_segmentu_levnych_radovych_domu.pdf
2013-08-05-tepelna_cerpadla_pronikla_i_do_segmentu_levnych_radovych_domu.doc

Speciální HYPOTÉKA BEMETT s úrokem 2,99% a fixací 3 roky na všechny naše byty a domy. Vybírat můžete ze široké nabídky níže uvedených novostaveb v Praze a okolí. Tuto akci je možné získat v případě, že využijete financování nového bydlení od našeho partnera, společnosti HypoAsistent.

Na realitním trhu působíme již 23 let. Patříme mezi přední české developery specializující se na výstavbu NEJLEVNĚJŠÍCH NOVÝCH BYTŮ a NÍZKOENERGETICKÝCH ŘADOVÝCH RODINNÝCH DOMŮ. Za dobu naší existence jsme zkolaudovali a novým klientům předali více než 3600 bytových jednotek, horských apartmánů, rodinných domů a pozemků. Díky našim dlouholetým zkušenostem v oblasti startovacího bydlení jsme Vám schopni nabídnout vždy cenově nejdostupnější bydlení v Praze, Brně a jejich příměstských lokalitách - s dobrou dopravní dostupností, nejen pro mladou generaci.