Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

BEMETT plošně zlevnil všechny dokončené byty, aby zůstal nejlevnější

K největšímu zlevnění nových bytů ve své historii přistoupila developerská společnost BEMETT.a.s. Velikost aktuální slevy se pohybuje od 5 % po 15 % o které BEMETT plošně snížil ceny. Reaguje tak na nové levné projekty svých konkurentů, společností Ekospol a Central Group.

„Naše byty se celkem dobře prodávaly i za stávající ceny, my ale dlouhodobě deklarujeme, že naše byty jsou nejlevnější v celém pražské regionu, a proto snižujeme ceny v obou našich projektech, tedy v Jinočanech i v Jesenici, uvedl marketingový manažer společnosti BEMETT a.s. Jan Koubík.

„Díky aktuálnímu snížení dokážeme nabídnout nové byty 2+kk již od 1,6 mil. Kč a byty 3+kk od 2,4 mil. Kč, vše samozřejmě včetně DPH a parkování, které je již zahrnuto v ceně.“ dodal Jan Koubík.

Developerská společnost BEMETT a.s. se na výstavbu levných “startovacích“ bytů a domů zaměřuje už od roku 2000. Za tu dobu postavila už 1200 bytových jednotek v pražském a brněnském regionu a také na horách. V červnu 2012 zahájila výstavbu dalších domů o celkovém počtu 82 bytů v Jinočanech v okrese Praha-západ a také v brněnské čtvrti Slatina.

Plných 72 % zákazníků společnosti BEMETT bylo letos ve věkové skupině do 35 let. Pro většinu z nich to bylo první vlastní bydlení.



Kontakt pro média:
Jan Koubík, marketing manager
BEMETT, a.s.
tel.: 257 289 310
mobil: 731 156 559
email: koubik@vasebyty.cz

O společnosti:
Developerská společnost BEMETT a.s. se zaměřuje na výstavbu levných „startovacích“ bytů a domů již od roku 2000. Za tu dobu postavila více než 1200 bytových jednotek v pražském a brněnském regionu a také na horách. V současnosti nabízí nové byty v šesti lokalitách.

Více informací na stránkách:
www.vasebyty.cz a www.bydlenibrno.cz

Soubory ke stažení:
2012-10-04-bemett-plosne-zlevnil-vsechny-dokoncene-byty-aby-zustal-nejlevnejsi.pdf
2012-10-04-bemett-plosne-zlevnil-vsechny-dokoncene-byty-aby-zustal-nejlevnejsi.doc

Speciální HYPOTÉKA BEMETT s úrokem 2,99% a fixací 3 roky na všechny naše byty a domy. Vybírat můžete ze široké nabídky níže uvedených novostaveb v Praze a okolí. Tuto akci je možné získat v případě, že využijete financování nového bydlení od našeho partnera, společnosti HypoAsistent.

Nabízíme vlastní bydlení za nejnižší ceny - vlastní byt levnější než pronájem. Nehledejte pronájem bytu, ale kupte si byt vlastní. Budete bydlet ve svém a prostředky, které by jste platili někomu za nájem budete splácet vlastní bydlení. BEMETT nabízí nejlevnější nové byty s měsíční splátkou hypotéčního úvěru již od 8.950 Kč měsíčně.