Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

Jesenice v červnu nabídne nejlevnější byty v celém pražském regionu

Nejlevnější byty v pražském regionu dočasně nabídne projekt “V Roháči“ v Jesenici. Po celý měsíc červen 2012 zde bude developer BEMETT, a.s. doprodávat již dokončené byty s mimořádnou slevou 10 %. Cena těchto bytů se bude díky plošnému zlevnění pohybovat od 31.950 do 34.920 Kč/m² vč. DPH.

„Tato mimořádná nabídka se týká přibližně 30 zkolaudovaných bytů,“ dodal marketingový manažer společnosti BEMETT a.s. Jan Koubík a uvedl, že v jesenickém projektu “V Roháči“ již bylo od roku 2010 prodáno přes 163 bytů.

Developerská společnost BEMETT a.s. se na výstavbu levných bytů a domů zaměřuje už od roku 2000. Za tu dobu postavila už 1200 bytových jednotek v pražském a brněnském regionu a také na horách. V současnosti zahajuje výstavbu dalších domů o celkovém počtu 82 bytů v Jinočanech v okrese Praha-západ a také v brněnské čtvrti Slatina.

„V segmentu startovacího bydlení jsou letos nejžádanější byty o velikosti 2+kk s rozlohou kolem 40 m² a také menší byty 3+kk s rozlohou pod 70 m²,“ popisuje současný vývoj tuzemského trhu Jan Koubík.



Kontakt pro média:
Koubík Jan, marketing manager
BEMETT, a.s.
T: 257 289 310, M: 731 156 559
E: koubik@vasebyty.cz

O společnosti:

Společnost BEMETT, a.s., působí na tuzemském realitním trhu již dvanáctým rokem. Za dobu své existence společnost úspěšně zkolaudovala přes 1200 bytových jednotek a rodinných domů. Snahou společnosti je nabízet cenově dostupné bydlení v pražské a brněnské aglomeraci. Více informací na www.vasebyty.cz a www.bydlenibrno.cz

Soubory ke stažení:
2012-06-04-jesenice-v-cervnu-nabidne-nejlevnejsi-byty-v-celem-prazskem-regionu.pdf
2012-06-04-jesenice-v-cervnu-nabidne-nejlevnejsi-byty-v-celem-prazskem-regionu.doc

Hledáte nejlevnější nízkoenergetický řadový rodinný dům se solárním ohřevem TUV, nebo tepelným čerpadlem? Nabízíme vám ho již od 9,8 mil. Kč a to včetně pozemku a DPH. Domy již v základním provedení splňují náročná kritéria pro nízkoenergetickou stavbu a obsahují nadstandardní zateplovací systém celé stavby. Co se týče energetické náročnosti řadí se tyto rodinné domy do kategorie B - energeticky úsporná stavba.

Nabízíme vlastní bydlení za nejnižší ceny - vlastní byt levnější než pronájem. Nehledejte pronájem bytu, ale kupte si byt vlastní. Budete bydlet ve svém a prostředky, které by jste platili někomu za nájem budete splácet vlastní bydlení. BEMETT nabízí nejlevnější nové byty s měsíční splátkou hypotéčního úvěru již od 8.950 Kč měsíčně.