Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

Letošní ceny nových bytů dočasně udržíme také v roce 2012, a to i přes vyšší sazbu DPH

Nezvýšené ceny roku 2011 zachová i pro leden a únor 2012 developerská společnost BEMETT, a.s. „Zvýšené DPH zatím nepromítneme do žádného z našich čtyř rozestavěných projektů v pražském i brněnském regionu,“ konstatoval marketingový manažer společnosti Jan Koubík. Důvodem je podle něj snaha zůstat nejlevnějším developerem na trhu.

„Cílová skupina kupující ty nejlevnější nové byty na trhu v ceně do 32 tisíc Kč za m2 bude od ledna citelně zasažena zdražením energií a potravin, proto se dočasně pokusíme pokrýt zvýšení DPH na bydlení z našich již tak nízkých marží,“ upřesnil Jan Koubík.

Společnost BEMETT, a.s. teď staví nové byty v Jesenici i Jinočanech u Prahy a také Brně-Slatině. Dále nabízí také energeticky úsporné domy v Drahelčicích u Prahy a horské apartmány v Jeseníkách i Orlických horách.



Kontakt pro média:
Koubík Jan, marketing manager
BEMETT, a.s.
T: 257 289 310, M: 731 156 559
E: koubik@vasebyty.cz

O společnosti:

Společnost BEMETT, a.s., působí na tuzemském realitním trhu již jedenáctým rokem. Za dobu své existence společnost úspěšně zkolaudovala a předala novým klientům přes 1200 bytových jednotek a rodinných domů. Dlouholeté zkušenosti developerovi umožňují pružně reagovat a přizpůsobovat se potřebám a přáním zákazníků. Jejich snahou je nabízet cenově dostupné bydlení v Brně, Praze a jejich příměstských lokalitách s dobrou dopravní dostupností, ale také v atraktivních horských oblastech. Více informací na www.vasebyty.cz a www.bydlenibrno.cz

Soubory ke stažení:
2011-12-30-letosni-ceny-novych-bytu-docasne-udrzime-take-v-roce-2012-a-to-i-pres-vyssi-sazbu-dph.pdf
2011-12-30-letosni-ceny-novych-bytu-docasne-udrzime-take-v-roce-2012-a-to-i-pres-vyssi-sazbu-dph.docx

Nabízíme vlastní bydlení za nejnižší ceny - vlastní byt levnější než pronájem. Nehledejte pronájem bytu, ale kupte si byt vlastní. Budete bydlet ve svém a prostředky, které by jste platili někomu za nájem budete splácet vlastní bydlení. BEMETT nabízí nejlevnější nové byty s měsíční splátkou hypotéčního úvěru již od 8.950 Kč měsíčně.

U společnosti BEMETT naleznete širokou nabídku vhodných lokalit pro vaše nové bydlení. Nejlevnější nové byty 1+kk, 2+kk, 3+kk a 4+kk v Praze a okolí stavíme v lokalitách Praha 8 – Bohnice, Unhošť a Chýně u Prahy. Nízkoenergetické řadové rodinné domy 4+kk a 5+kk využívající tepelné čerpadlo zase v lokalitách Rudná u Prahy, Chýně u Prahy a Nučicích u Prahy.