Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

BEMETT: Chystané zvýšení DPH podpořilo poptávku po levných bytech

Chystané zvýšení DPH podpořilo letos na podzim poptávku po levných bytech. „V září jsme prodali o 26 % bytů více a v říjnu zatím o 34 % více bytů než ve stejném období loňského roku,“ uvedl marketingový manažer společnosti BEMETT a.s. Jan Koubík.

„Byty v nejnižší cenové kategorii do 35 tisíc Kč za m2 budou lednovým zvýšením DPH zřejmě postihnuty více, než dražší projekty, u kterých mají developeři větší manévrovací prostor díky vyšším maržím,“ podotknul Jan Koubík. I proto je podle něj letos na podzim patrné oživení poptávky hlavně u nejprodávanějších startovacích bytů v ceně kolem 1,5 milionu, které od ledna podraží přibližně o 60 tisíc Kč. „Urychleně jsme tedy v posledních týdnech dokončili kolaudaci dalších 120 levných bytů v Brně-Slatině i Jesenici u Prahy,“ dodal zástupce firmy BEMETT, která se dlouhodobě specializuje na nejdostupnější nové bydlení.

U projektů, jejichž dostavba je plánovaná až v průběhu roku 2012, pak BEMETT umožňuje do konce tohoto roku možnost pořídit si byt s garancí současné výše DPH. „Je jedno, jestli byt financujete z vlastních zdrojů, nebo hypotečním úvěrem. Tento nový produkt umožní uhradit celou kupní cenu ještě před změnou sazby DPH, a převzít ho až po kolaudaci v příštím roce,“ upozornil na tuto unikátní možnost Jan Koubík.

Kontakt pro média:
Koubík Jan, marketing manager
BEMETT, a.s.
T: 257 289 310, M: 731 156 559
E: koubik@vasebyty.cz

O společnosti:

Společnost BEMETT, a.s., působí na tuzemském realitním trhu již jedenáctým rokem. Za dobu své existence společnost úspěšně zkolaudovala a předala novým klientům přes 1200 bytových jednotek a rodinných domů. Dlouholeté zkušenosti developerovi umožňují pružně reagovat a přizpůsobovat se potřebám a přáním zákazníků. Jejich snahou je nabízet cenově dostupné bydlení v Brně, Praze a jejich příměstských lokalitách s dobrou dopravní dostupností, ale také v atraktivních horských oblastech. Více informací na www.vasebyty.cz a www.bydlenibrno.cz

Soubory ke stažení: 2011-10-19-chystane-zvyseni-dph-podporilo-poptavku-po-levnych-bytech.pdf (dokument PDF, 79 kB)
  2011-10-19-chystane-zvyseni-dph-podporilo-poptavku-po-levnych-bytech.docx (dokument DOCX, 58 kB)

Na realitním trhu působíme již 23 let. Patříme mezi přední české developery specializující se na výstavbu NEJLEVNĚJŠÍCH NOVÝCH BYTŮ a NÍZKOENERGETICKÝCH ŘADOVÝCH RODINNÝCH DOMŮ. Za dobu naší existence jsme zkolaudovali a novým klientům předali více než 3600 bytových jednotek, horských apartmánů, rodinných domů a pozemků. Díky našim dlouholetým zkušenostem v oblasti startovacího bydlení jsme Vám schopni nabídnout vždy cenově nejdostupnější bydlení v Praze, Brně a jejich příměstských lokalitách - s dobrou dopravní dostupností, nejen pro mladou generaci.

Naše společnost hledá nové pozemky vhodné pro výstavbu bytů a rodinných domů v Brně a přilehlém okolí. Kompletní infrastruktura, dobrá občanská vybavenost a dopravní dostupnost výhodou. Majitelům nabízíme jak přímé odkoupení jejich pozemku, tak výměnu pozemku za byt, či rodinný dům z naší nabídky. Uvítáme nabídku prodeje větších pozemkových celků.