Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

Současná situace nahrává projektům levnějšího bydlení

Developerská společnost BEMETT, a.s. se rozhodla pokračovat v modelu nabízet nejlevnější bydlení v regionu. V minulých letech se jí tak dařilo prodávat veškeré byty v projektech do dvou měsíců od kolaudace. V nejbližších dnech bude zahájen nový projekt Brno - Slatina. V této východní části Brna vznikne v první etapě 38 bytů ve velikostech od 1 + kk po 3 + kk o výměře 26 - 73 m2.

„Zaváděcí ceny bytů se zde pohybují v rozmezí 26 000 až 32 500 Kč/m2, což odpovídá průměrné ceně kolem 28 000 Kč/m2. Bude se tak jednat o nejlevnější nové bydlení v Brně,“ uvádí Jan Koubík, marketingový manažer společnosti BEMETT, a.s. Tento projekt bude zajímavý zejména pro mladé páry či rodiny s malými dětmi, pro které může sloužit jako startovací bydlení. „Hypotéční splátky v tomto projektu jsou srovnatelné s pronájmem obdobného bytu,“ doplňuje Koubík. Na příklad při stotisícové akontaci vychází měsíční splátka 25leté hypotéky fixované na tři roky u bytu 1 + kk o výměře 26 m2 na méně než pět tisíc korun. Naopak u největších bytů 3+kk o velikosti 73 m2 nepřekročí měsíční splátka hypotéčního úvěru částku třinácti tisíc korun. Takto nízké ceny bytů se společnosti BEMETT daří udržet díky důsledné optimalizaci celého projektu, souvisejících nákladů a také spoluprací s osvědčenými partnery jak na straně projektantů, tak i stavební firmy.

V první etapě ve Slatině vyroste jeden dům o 38 bytových jednotkách. Celkem zde postupně vyroste cca 150 bytů. Celý projekt je situován na rovinatém pozemku a plynule naváže na stávající zástavbu rodinných domů. Všechny byty o velikostech 1+kk až 3+kk jsou doplněny balkonem, terasou či oblíbenou předzahrádkou. Jejich součástí jsou také sklepy a venkovní parkovací stání. Do celého komplexu budou zahrnuty i nebytové prostory určené pro obchody a služby. Okolí bude poskytovat dostatek zeleně v parkové úpravě a zejména vnitrobloky budou sloužit jako klidová zóna pro odpočinek i hry dětí.

Městská část Slatina leží na východním okraji Brna. Mezi výhody této lokality patří dobrá dopravní dostupnost, ale i velmi dobrá občanská vybavenost. V nejbližším okolí se nachází mateřská, základní a střední škola, Městský úřad, ordinace praktického lékaře, pošta, kino, obchody, restaurace, několik sportovních areálů a mnoho dalších služeb. Snadno dostupné je rovněž nákupní a zábavní centrum Shopping park Brno či nedaleký nájezd na dálnici. Slatina je ideální místo pro ty, co chtějí spojit bydlení v klidné lokalitě v dosahu přírody i vymožeností moderní doby.

Kontakt pro média:
Koubík Jan, marketing manager
BEMETT, a.s.
T: 257 289 310, M: 731 156 559
E: koubik@vasebyty.cz

O společnosti

Společnost BEMETT, a.s. působí na českém realitním trhu již desátým rokem. Za dobu své existence společnost úspěšně zkolaudovala a předala novým klientům přes 1000 bytových jednotek a rodinných domů. Dlouholeté zkušenosti nám umožňují pružně reagovat a přizpůsobovat se potřebám a přáním našich zákazníků. Naší snahou je nabízet cenově dostupné bydlení v Brně, Praze a jejich příměstských lokalitách s dobrou dopravní dostupností, ale také v atraktivních horských oblastech. Více informací na www.vasebyty.cz a www.bydlenibrno.cz

Soubory ke stažení: 2010-02-16-projekty-levneho-bydleni.pdf (dokument PDF, 115 kB)
  2010-02-16-projekty-levneho-bydleni.doc (dokument DOC, 186 kB)

U společnosti BEMETT naleznete širokou nabídku vhodných lokalit pro vaše nové bydlení. Nejlevnější nové byty 1+kk, 2+kk, 3+kk a 4+kk v Praze a okolí stavíme v lokalitách Praha 8 – Bohnice, Unhošť a Chýně u Prahy. Nízkoenergetické řadové rodinné domy 4+kk a 5+kk využívající tepelné čerpadlo zase v lokalitách Rudná u Prahy, Chýně u Prahy a Nučicích u Prahy.

Speciální HYPOTÉKA BEMETT s úrokem 2,99% a fixací 3 roky na všechny naše byty a domy. Vybírat můžete ze široké nabídky níže uvedených novostaveb v Praze a okolí. Tuto akci je možné získat v případě, že využijete financování nového bydlení od našeho partnera, společnosti HypoAsistent.