Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

Horské apartmány v Deštném - rekreace a výhodná finanční investice s ročním výnosem od 7%

Společnost BEMETT, a.s. svým klientům nabízí neopakovatelnou příležitost při nákupu horského apartmánu v Deštném v Orlických horách.

Všichni noví zákazníci, kteří uzavřou smlouvu na horský apartmán v průběhu února, získají jako bonus parkovací stání v hodnotě 80 000 Kč zcela zdarma a navíc jednorázovou slevu 100 000 Kč.

BEMETT, a.s. tak nabízí jedinečnou možnost získat nový horský apartmán o 180 000 Kč levněji.

Deštné je oblíbeným lyžařským střediskem, a to pro své velmi dobré sněhové podmínky.

Díky tomu jsou horské apartmány v této lokalitě velmi výhodnou finanční investicí z jejich následného pronájmu, a to s ročním výnosem od 7%.

V zimním období je zde lyžařům k dispozici přibližně 5 kilometrů sjezdových tratí různých délek

a obtížností s možností nočního lyžování, sedačková lanovka, Snowpark, dětská sjezdovka, lyžařská škola a velké množství strojově upravených běžeckých stop, které jsou po hřebenech propojené s ostatními areály. Naopak v létě pro cyklisty a pěší turisty je tu bezpočet dobře označených turistických tras a cyklostezek, určené jak pro lehké rodinné výlety, tak pro dlouhé a náročné trasy.

Samotný horský objekt, čítají jen 26 apartmánových bytů od 1+kk až po 3+kk, vyroste v údolí přímo pod tamní nejvyšší horou Velkou Deštnou, v centru obce, vedle místní dominanty – barokního kostela sv. Marie Magdaleny.

V současné době je výstavba v plném proudu. Dokončení se dočká na podzim tohoto roku. Milovníci zimních sportů se mohou těšit již na zimu 2009/10, kdy Deštné oficiálně zahájí svoji první zimní sezónu.

Kontakt pro média:
Koubík Jan, marketing manager
BEMETT, a.s.
T: 257 289 310, M: 731 156 559
E: koubik@vasebyty.cz

O společnosti

Společnost BEMETT, a.s. působí na českém realitním trhu již devátým rokem. Za dobu své existence jsme úspěšně zkolaudovali a předali novým klientům přes 1000 bytových jednotek a rodinných domů. Dlouholeté zkušenosti nám umožňují pružně reagovat a přizpůsobovat se potřebám a přáním našich zákazníků. Naší snahou je nabízet cenově dostupné bydlení v Praze, Brně a jejich příměstských lokalitách s dobrou dopravní dostupností. Více informací na www.vasebty.cz

Soubory ke stažení: 2009-02-10-destne.pdf (dokument PDF, 117 kB)
2009-02-10-destne.doc (dokument DOC, 75 kB)
2009-02-10-destne-01.jpg (obrázek JPG 590x460, 99 kB)
2009-02-10-destne-02.jpg (obrázek JPG 590x441, 104 kB)

Na realitním trhu působíme již 23 let. Patříme mezi přední české developery specializující se na výstavbu NEJLEVNĚJŠÍCH NOVÝCH BYTŮ a NÍZKOENERGETICKÝCH ŘADOVÝCH RODINNÝCH DOMŮ. Za dobu naší existence jsme zkolaudovali a novým klientům předali více než 3600 bytových jednotek, horských apartmánů, rodinných domů a pozemků. Díky našim dlouholetým zkušenostem v oblasti startovacího bydlení jsme Vám schopni nabídnout vždy cenově nejdostupnější bydlení v Praze, Brně a jejich příměstských lokalitách - s dobrou dopravní dostupností, nejen pro mladou generaci.

BEMETT v rámci s svých vybraných obytných souborů nabízí podnikatelům a drobným živnostníkům volné nebytové (obchodní nebo kancelářské) prostory pro jejich podnikání. Komerční prostor je možné si přímo zakoupit, nebo dlouhodobě pronajmout. V současné době nabízíme tyto prostory v lokalitách Praha 10 - Kolovraty, Jesenice u Prahy a Rudná u Prahy.