Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

Nejlevnější nové byty v Brně bude financovat KB

Na financování nejlevnějších nových bytů v Brně, které v městské čtvrti Slatina staví společnost BEMETT a.s., se bude podílet Komerční banka.

„Po dokončení jednání o developerském úvěru došlo 30. 6. 2010 k samotnému podpisu smlouvy mezi Komerční bankou a holdingem BEMETT. Zároveň s tím také probíhá samotná výstavba celého bytového komplexu, kterou pro nás realizuje stavební společnost VCES. Tyto nové byty dnes patří k nejlevnějším na brněnském trhu, což bylo hlavním cílem naší firmy,“ říká Jan Koubík, marketingový manažer společnosti BEMETT a.s.

„Jsme rádi, že se banky postupně znovu vracejí k financování bytových projektů. Zájemcům o nové bydlení to přináší pocit vyšší míry jistoty v průběhu výstavby,“ podotýká Jan Koubík. Menší developeři si ale podle něj dokázali s dočasným výpadkem projektového financování poměrně dobře poradit a najít zdroje jinde, třeba právě v konsorciích se stavebními firmami. V horší situaci podle něj byly a jsou velcí developeři, kteří se věnují dražší výstavbě a bez bankovních úvěrů se neobejdou.

Výstavba bytů v Brně-Slatině byla zahájena v červnu letošního roku. Dokončení první etapy se 76 byty je plánováno na podzim roku 2011.

Projekt v Brně - Slatině je zaměřen zejména na mladou generaci, které jsou uzpůsobeny i možnosti financování. Zájemci mohou hradit cenu bytu až po dokončení hrubé stavby nebo po úplném dokončení bytu. Pro pořízení nového bytu jim tak postačí minimální hotovost ve výši 100.000 Kč. Ostatní je možno financovat z hypotéčního úvěru, nebo úvěru ze stavebního spoření.

Kontakt pro média:
Koubík Jan, marketing manager
BEMETT, a.s.
T: 257 289 310, M: 731 156 559
E: koubik@vasebyty.cz

O společnosti:

Společnost BEMETT, a.s., působí na tuzemském realitním trhu již desátým rokem. Za dobu své existence společnost úspěšně zkolaudovala a předala novým klientům přes 1000 bytových jednotek a rodinných domů. Dlouholeté zkušenosti developerovi umožňují pružně reagovat a přizpůsobovat se potřebám a přáním zákazníků. Jejich snahou je nabízet cenově dostupné bydlení v Brně, Praze a jejich příměstských lokalitách s dobrou dopravní dostupností, ale také v atraktivních horských oblastech. Více informací na www.vasebyty.cz a www.bydlenibrno.cz

Soubory ke stažení: 2010-07-14-nejlevnejsi-nove-byty-v-brne-bude-financovat-kb.pdf (dokument PDF, 113 kB)
  2010-07-14-nejlevnejsi-nove-byty-v-brne-bude-financovat-kb.doc (dokument DOC, 170 kB)

Naše společnost hledá nové pozemky vhodné pro výstavbu bytů a rodinných domů v Brně a přilehlém okolí. Kompletní infrastruktura, dobrá občanská vybavenost a dopravní dostupnost výhodou. Majitelům nabízíme jak přímé odkoupení jejich pozemku, tak výměnu pozemku za byt, či rodinný dům z naší nabídky. Uvítáme nabídku prodeje větších pozemkových celků.

BEMETT staví všechny své byty nebo řadové rodinné domy, tak aby byl jejich budoucí provoz co nejúspornější. Bytové projekty opatřené průkazem energetické náročnosti budovy třídy C jsou pro nás standardem. Nicméně některé nově realizované projekty mají již energetický štítek B - energeticky úsporná stavba. U řadových rodinných domů jsou standardem energetické štítky B, nebo dokonce u některých projektů A - mimořádně úsporná stavba.