Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

Zájemci o bydlení nejvíce slyší na slevu

Developerská společnost BEMETT, a.s. poskytuje zájemcům o nové bydlení v Popůvkách u Brna výraznou podzimní slevu ve výši 400.000,- Kč na doprodej posledních volných bytů. Za měsíc, kdy je sleva v platnosti, se vyprodalo 32% z nabízených bytů. Oproti jiným bonusům, jakými jsou například klíčky od auta nebo nová kuchyň, faktické snížení ceny pro mnohé klienty představuje jedinou reálnou možnost, jak na nový byt dosáhnout. Rozhodují se pak velmi rychle.

Prokazatelný zájem ze strany budoucích majitelů bytů v Popůvkách II vypovídá o tom, že právě sleva snižující konečnou cenu bytu hraje v rozhodování o jeho koupi největší roli. „Vsadili jsme na správnou kartu. Námi dříve nabízená úhrada nákladů na bydlení nebo bonus v podobě vybavení domu nábytkem v určité výši nebyly pro klienty tak zásadní, jako nižší cena bytu sama o sobě,“ uvádí Jan Koubík, marketingový manažer společnosti BEMETT, a.s. Za situace, kdy většina bank přestává poskytovat 100% hypotéky a klienti mají minimální množství vlastních úspor na financování nového bydlení, je cena rozhodující. „Sleva na posledních 25 volných bytů, v jejímž poskytování budeme pokračovat do 30.října 2009, činí naše byty v současnosti nejlevnějšími v Brně a okolí,“ pokračoval Jan Koubík.

V Popůvkách II jsou k dispozici kvalitní nemovitosti za velmi přijatelnou cenu. Např. byt 2+kk o velikosti 60 m2 umístěný v bytovém domě nyní za cenu 1.854.055,- Kč, nebo byt 3+kk o velikosti 77 m2 situovaném v řadovém rodinném domě si mohou noví majitelé pořídit za cenu od 2,080.400,- Kč. Ve 3 bytových domech a 32 rodinných domech postupně v lokalitě „Nad Rybníkem“ vyrostlo celkem 126 nových bytů. V bytových domech jsou k dispozici byty 2+kk a 3+kk, řadové domy nabízejí byty 3+kk a 4+kk. Součástí přízemních bytů jsou zahrady, bytům v prvním patře náleží terasy. Pro zájemce o prohlídku jsou připraveny vzorové byty s dispozičním řešením 3+kk a 4+kk.

Obec Popůvky nedaleko západní hranice Brna se v posledních letech stala oblíbenou lokalitou, zejména díky dobré dopravní dostupnosti, bohaté občanské vybavenosti a širokým možnostem trávení volného času. Výborné dopravní spojení s moravskou metropolí činí z Popůvek konkurenta městských částí na okraji Brna.

Kontakt pro média:
Pavlína Urbanová
Euro RSCG Public Relations
T: 220 397 621, M: 724 639 003
E: pavlina.urbanova@eurorscg.cz

O společnosti

Společnost BEMETT, a.s., působí na českém realitním trhu již devátým rokem. Za dobu své existence jsme úspěšně zkolaudovali a předali novým klientům přes 1000 bytových jednotek a rodinných domů. Dlouholeté zkušenosti nám umožňují pružně reagovat a přizpůsobovat se potřebám a přáním našich zákazníků. Naší snahou je nabízet cenově dostupné bydlení v Brně, Praze a jejich příměstských lokalitách s dobrou dopravní dostupností. Více informací naleznete na www.bydlenibrno.cz.

Soubory ke stažení: 2009-10-12-sleva.pdf (dokument PDF, 112 kB)
  2009-10-12-sleva.doc (dokument DOC, 160 kB)

Hledáte nejlevnější nízkoenergetický řadový rodinný dům se solárním ohřevem TUV, nebo tepelným čerpadlem? Nabízíme vám ho již od 9,8 mil. Kč a to včetně pozemku a DPH. Domy již v základním provedení splňují náročná kritéria pro nízkoenergetickou stavbu a obsahují nadstandardní zateplovací systém celé stavby. Co se týče energetické náročnosti řadí se tyto rodinné domy do kategorie B - energeticky úsporná stavba.

Naše společnost hledá nové pozemky vhodné pro výstavbu bytů a rodinných domů v Praze, Brně a přilehlém okolí. Kompletní infrastruktura, dobrá občanská vybavenost a dopravní dostupnost výhodou. Majitelům nabízíme jak přímé odkoupení jejich pozemku, tak výměnu pozemku za byt, či rodinný dům z naší nabídky. Uvítáme nabídku prodeje větších pozemkových celků.