Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

Energeticky úsporné domy se solárním ohřevem zlevnily pod 3,5 milionu Kč

Ceny nových nízkoenergetických domů třídy B v pražském regionu klesly pod hranici 3,5 milionu Kč. Developerská společnost BEMETT totiž v rámci své kampaně na podporu obnovitelných zdrojů zlevnila své dokončené domy v Drahelčicích poblíž metra Zličín o 110 000 Kč, tedy na cenu 3,41 milionu Kč včetně DPH. Tato částka už zahrnuje nejen pozemek a dokončenou stavbu na klíč, ale i solární ohřev teplé užitkové vody, který výrazně snižuje náklady spojené s provozem domu.

„Provoz tohoto domu vychází levněji, než náklady na energii v mnoha srovnatelně velkých panelových bytech,“ uvedl marketingový manažer společnosti BEMETT a.s. Jan Koubík.

Kompletní náklady na energie (tedy vytápění, ohřev vody, svícení, provoz všech domácích elektrospotřebičů atd.) dvoupodlažních řadových domů 4+kk v Drahelčicích v průměru činí jen 2 tisíce Kč měsíčně. Dům o obytné ploše 94 m2 je totiž vytápěn výhradně na elektřinu a díky dvacetihodinové levné sazbě elektrické energie mají zákazníci nejen levnější vytápění domu, ale také provoz všech elektrospotřebičů.

Nízkoenergetické domy se svojí cenou, ale i komfortem bydlení stále více prosazují jako alternativa klasických bytů, jejichž pořizovací cena je v pražském regionu srovnatelná nebo i vyšší. BEMETT proto připravuje v Drahelčicích už 8. etapu výstavby nízkoenergetických domů třídy B, kterých tam do současnosti postavil už 48.

Speciální technické prvky v levných nízkoenergetických domech:
- nadstandardní zateplovací systém celé stavby (izolace podlahy a střechy, zateplení o síle 17 cm)
- elektrický kotel s účinností až 99%
- solární kolektory umístěné na střeše, sloužící k ohřevu teplé užitkové vody (cca 60% je jí díky tomu zdarma)

(nízkoenergetické domy třídy B, lokalita Slunečná, Drahelčice v okrese Praha-západ, developer BEMETT a.s.)



Více informací o developerské společnosti BEMETT a.s. naleznete na
www.vasebyty.cz a www.bydlenibrno.cz

Kontakt pro média:
Jan Koubík, marketing manager
BEMETT, a.s.
tel.: 257 289 310
mobil: 731 156 559
email: koubik@vasebyty.cz

Soubory ke stažení:
2013-01-22-energeticky-usporne-domy-se-solarnim-ohrevem-zlevnily-pod-3-5-milionu-Kc.pdf
2013-01-22-energeticky-usporne-domy-se-solarnim-ohrevem-zlevnily-pod-3-5-milionu-Kc.doc

Naše společnost hledá nové pozemky vhodné pro výstavbu bytů a rodinných domů v Praze, Brně a přilehlém okolí. Kompletní infrastruktura, dobrá občanská vybavenost a dopravní dostupnost výhodou. Majitelům nabízíme jak přímé odkoupení jejich pozemku, tak výměnu pozemku za byt, či rodinný dům z naší nabídky. Uvítáme nabídku prodeje větších pozemkových celků.

BEMETT v rámci s svých vybraných obytných souborů nabízí podnikatelům a drobným živnostníkům volné nebytové (obchodní nebo kancelářské) prostory pro jejich podnikání. Komerční prostor je možné si přímo zakoupit, nebo dlouhodobě pronajmout. V současné době nabízíme tyto prostory v lokalitách Praha 10 - Kolovraty, Jesenice u Prahy a Rudná u Prahy.