Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí
Otevírací doba
pondělí - pátek, 830 - 1600
257 289 311

Nejlépe se dnes prodávají dokončené byty nebo byty v projektech těsně před kolaudací

Společnost BEMETT, a.s., jeden z předních českých rezidenčních developerů domů a bytů, dnes oznámila, že v jednom ze svých posledních projektů ve Vinoři doprodala byty pouhé dva měsíce po kolaudaci.

Současná situace na trhu hypoték vede zájemce o nové bydlení k větší obezřetnosti. Snaží se minimalizovat rizika například pořízením již hotového bydlení nebo investice do bydlení téměř dokončeného.

Tuto skutečnost dokazují statistiky developerské společnosti BEMETT, a.s., vycházející z provedeného hodnocení projektů výstavby nových bytů. Společnost v únoru letošního roku dokončila výstavbu 176 nových bytů v Praze 9 – Vinoři, lokalitě „Na Dlouhých“. Pouhé dva měsíce po kolaudaci byly všechny byty do jednoho vyprodány. Ceny těchto bytů začínaly již na 38 tisících Kč za m2 a řadily se tedy mezi levnější pražské projekty.

David Tisoň, místopředseda představenstva se k výsledkům statistik vyjádřil: „Potvrzuje se skutečnost, že zájem klientů o levné a zároveň kvalitní byty v novostavbách přetrvává i v době finanční krize. Klienti jsou však opatrnější, investují především do hotového bydlení nebo bydlení před dokončením.“ K doprodeji bytů navíc pomohla také „bezpečná hypotéka“, pojištění proti ztrátě zaměstnání, kterou společnost Bemett od dubna nově hradí všem svým klientům.

Stávající statistika zahrnuje i výsledky dalších projektů společnosti BEMETT, a.s. Během následujících dvou měsíců by měly být zkolaudovány nové byty v Praze 10 – Uhříněvsi, které jsou již nyní z 90 % vyprodány. Zájem o dokončené byty se stejně tak jako v Praze projevuje i na Moravě. Pouze sedm posledních bytů zbývá ke koupi v nabídce již zkolaudované II. etapy výstavby bytů v Popůvkách u Brna. Kolaudace III. etapy je plánována na letošní léto.

Budoucí majitelé nových bytů rozhodně mají z čeho vybírat. Zdá se, že momentální situace na trhu s běžnými byty, kdy se někteří developeři dočasným poskytováním různých slev a bonusů snaží trh s byty oživit, lze využít k pořízení nového bydlení za příznivých podmínek.

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:
Kateřina Wheeler, Euro RSCG Public Relations, Expo 58, Letenské sady 1500, 170 00 Praha 7
T +420 220 397 691, F +420 220 397 601 M +420 724 639 112
E: katerina.wheeler@eurorscg.cz

O společnosti

Společnost BEMETT, a.s., působí na českém realitním trhu již devátým rokem. Za dobu své existence úspěšně dokončila a předala svým zákazníkům přes 1000 bytů a rodinných domů, a to ve všech regionech ČR. Snahou společnosti je nabízet cenově dostupné bydlení v Praze, Brně a jejich příměstských lokalitách s dobrou dopravní dostupností. Více informací naleznete na www.vasebyty.cz a www.bydlenibrno.cz.

Soubory ke stažení: 2009-05-20-nejlepe-se-prodavaji-dokoncene-byty.pdf (dokument PDF, 110 kB)
  2009-05-20-nejlepe-se-prodavaji-dokoncene-byty.doc (dokument DOC, 77 kB)
  2009-05-20-nejlepe-se-prodavaji-dokoncene-byty.jpg (obrázek JPG 590x441, 79 kB)

BEMETT staví všechny své byty nebo řadové rodinné domy, tak aby byl jejich budoucí provoz co nejúspornější. Bytové projekty opatřené průkazem energetické náročnosti budovy třídy C jsou pro nás standardem. Nicméně některé nově realizované projekty mají již energetický štítek B - energeticky úsporná stavba. U řadových rodinných domů jsou standardem energetické štítky B, nebo dokonce u některých projektů A - mimořádně úsporná stavba.

Naše společnost hledá nové pozemky vhodné pro výstavbu bytů a rodinných domů v Brně a přilehlém okolí. Kompletní infrastruktura, dobrá občanská vybavenost a dopravní dostupnost výhodou. Majitelům nabízíme jak přímé odkoupení jejich pozemku, tak výměnu pozemku za byt, či rodinný dům z naší nabídky. Uvítáme nabídku prodeje větších pozemkových celků.